Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Kent – un brand cu distincție regală
Kent – un brand cu distincție regală

Kent – un brand cu distincție regală

Kent – un brand cu distincție regală

Brandul Kent și-a început povestea în 1777, fiind unul din cei mai longevivi fabricanti de perii de păr și pămătufuri. Fondat de William Kent în timpul domniei regelui George III, în Marea Britanie, s-a definit prin excelența calității, ce i-a adus de-a lungul timpului recunoașterea din partea a nouă regi și distincția Royal.

Practic, produsele Kent au pătruns în Casa Regală alături de alte articole de trebuință și au primit prima lor distincție de la regele sus-menționat, într-o perioadă în care acest semn de excelență a început să existe. Faptul că după această nominalizare periile și pămătufurile au fost recunoscute de încă alți opt regi constituie confirmarea calității recunoscute anterior.

Cu un portofoliu de produse extins, (aproximativ 250), Kent pune la dispoziția clienților său o diversitate de pămătufuri și perii de păr, corp, haine, dinți și make-up, precum și piepteni. Produsele sunt fabricate manual chiar și în ziua de astăzi, așa cum se poate vedea și aici.

Pămătufurile au mănerele confortabile și ușor de manevrat, confecționate din materiale prietenoase cu mediul, cum ar fi rășina și lemnul, sau din materiale sintetice finisate în favoarea unui aspect desăvârțit și a unei calități deosebite. Perii pot fi fini de bursuc, de mistreț sau chiar fibră sintetică. Fibra este special fabricată de Kent pentru acest scop. Pămătufurile sporesc consistența spumei și o distribuie, având rol și în exfolierea și hidratarea pielii. Pentru că dimensiunile și tipul de fibră folosit sunt importante în funcționalitatea pămătufurilor, vei găsi specificațiile fiecărui produs în pagina proprie. Kent a creat o diversitate de pămătufuri menite să fie folosite pentru diferitele tipuri de păr: moale, aspru, des, rar și lungimi variate.

Nu doar pămătufurile Kent au făcut istorie, ci și pieptenii și periile, concepute, de asemenea, din materiale naturale. Spre exemplu, peria de barbă are mânerul din lemn și peri naturali de porc, astfel încât contactul acestora cu pielea să nu provoace iritații. După același principii sunt făcute și periile de păr. Pieptenii sunt confecționați din rășină și dinții lor netezi stimulează uleiurile naturale din interiorul cuticulelelor firului de păr.

Produsele Kent sunt disponibile și pe www.thegroomlab.ro, unde le găsești cu toate caracteristicile și indicațiile necesare utilizării optime, astfel încât, după comandă, să te bucuri din plin de ele.

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL