Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Ce-nu-ți-a-spus-tatăl-tău-despre-aftershave-ul-Tabula-Rasa
Ce-nu-ți-a-spus-tatăl-tău-despre-aftershave-ul-Tabula-Rasa

Ce nu ți-a spus tatăl tău despre aftershave-ul Tabula Rasa

Ce nu ți-a spus tatăl tău despre aftershave-ul Tabula Rasa

În articolul de astăzi, prietenul nostru de pe forumul bărbierit de lux, Brosman, ne prezintă un AS: Aftershave-ul Tabula Rasa Steam Punk.

Linia Steampunk este inspirată de mișcarea cu același nume, o subcultură retro-futuristică, un subgen al science-fiction sau science- fantasy, ce înglobează tehnologia și modelele estetice inspirate de mașinile pe baza de abur din secolul 19 din epoca victoriană. Acest aftershave este un tribut adus romanului lui Jules Verne “20000 de leghe sub mări”, având pe eticheta care acoperă partea frontală celebrul clopot din roman folosit pentru scufundări.

Producător: https://1001seifeshop.databoots.de

1001&1 produce de 14 ani produse de calitate superioară, prezentând o vastă gamă de produse: săpun de corp, șampon, apă de colonie, săpun de bărbierit, aftershave, folosind exclusiv uleiuri vegetale prelucrate la rece, fiind combinate cu ulei de măsline, ulei de canola, unt de cacao, unt de mango, ulei de avocado, ulei de jojoba și aditivi cosmetici printre care celebrii STIMU-TEX® AS si IRICALMIN PF. Scopul declarat al Xeniei este să producă în cantități mici fără a face rabat de la calitate, de aceea batch-urile ei sunt foarte limitate.

Site-ul importator: https://thegroomlab.com

Tipul: gel.

Ambalare: produsul vine ambalat într-un flacon de sticlă prevăzut cu dozator cu pompiță. Eticheta, care pe fața anterioară ne lasă să descoperim celebrul clopot pentru scufundări din “20000 leghe sub mări”, acoperă și lateralele sticlei, oferindu-ne pe una dintre laturi lista de ingrediente și modalitatea de aplicare, iar pe cealaltă latură informații utile privind: cantitatea de produs, termenul de garanție recomandat după deschidere (12 luni) , atenționări privind întreruperea folosirii în cazul în care apar iritații ale pielii .

Lista de ingrediente: ALCOHOL, AQUA, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM EXTRACT, SACCHAROMYCES CEREVISAE EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL, IONONE, NEOHELIOPAN 357, BENZOPHENONE-3 , CI 77891, CI 74260.

Mirosul: pe lângă lista de ingrediente constituie punctul forte al acestui aftershave. Notele conținute sunt de lemn de cedru, mosc, tei, violete, lime. Mirosul nu durează foarte mult, în jur de o oră, fiind plăcut, suav, liniștitor și nu interferează în niciun fel cu colonia.

Hidratarea: ca orice gel este foarte potrivit anotimpului călduros, fiind repede absorbit în piele și nelasând-o deloc grasă sau lipicioasă.

Prețul: după reducerea de 10% acordată de The Groom Lab, prețul a fost de 80 Ron, apropiat de prețul cu care este comercializat în afara țării.

Concluzie: este un aftershave foarte plăcut, potrivit utilizării în perioada verii, cu ingrediente de foarte bună calitate. Chiar dacă prețul raportat la cantitate pare ridicat, atât producătorul cât și utilizatorii de afară afirmă că îl putem folosi în jur de un an.

Happy shaving!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL