Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Travel Must-Have Kit 10 Produse care nu îți pot lipsi din trusa personală de voiaj
Travel Must-Have Kit 10 Produse care nu îți pot lipsi din trusa personală de voiaj

Travel Must-Have Kit: 10 Produse care nu îți pot lipsi din trusa personală de voiaj

Travel Must-Have Kit: 10 Produse care nu îți pot lipsi din trusa personală de voiaj

Indiferent dacă pleci în călătorii pentru distracție sau pentru serviciu, experiența este infinit mai plăcută dacă abordezi bagajul ceva mai rațional și mai puțin impulsiv. Organizarea eficientă a bagajului vine odată cu experiența și odată ce valiza este setată, îți va fi mai ușor data viitoare mai ales dacă ești pe grabă.

Printre lucrurile importante de care nu ne putem lipsi într-o călătorie, trusa personală de voiaj ocupă un loc principal. E bine să ai o trusă personală bine compartimentată, pentru a putea găzdui toate produsele necesare îngrijirii în timpul călătoriilor: produse travelsize, seturi şi produsele de care nu te poți despărți. Nu îţi doreşti să te cazezi în hotel şi principala grijă să fie achiziţionarea unei periuţe de dinţi, a unui gel de duș şi a unui deodorant. Pentru cei care preferă să aibă întotdeauna la îndemână câteva produse esenţiale, vă propunen să aveți la îndemână o trusă cu recipiente aprobate de regulamentul tuturor companiilor aeriene – în cazul în care zburați mai des decât conduceți, de exemplu.

Tusa de îngrijire în vacanțele gentlemanului

Pentru că ai mereu grijă de zâmbetul tău și vrei să-l întreții, sigur nu vei renunța la periuța de dinți. Periuța de dinți obișnuită este mai potrivită călătoriilor scurte, cea electrică fiind mai indicată celor mai lungi. Și pentru că zâmbetul este cartea ta de vizită indiferent dacă ești în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, ar fi bine să iei cu tine produse de îngrijire dentară pentru o respirație proaspătă pe parcursul întregii zile.

O piele ce nu este curățată zilnic are tendința de a arăta încărcată și inestetică, plus că nici tu nu te vei putea simți bine în pielea ta. Pentru un început de zi plin de energie, dar mai ales după o zi încărcată, un duș cu gelul tău de corp cu aromă masculină fantastică va face minuni. Dacă ești în călătorie de afaceri sau ai stat toată ziua la plajă, un duș te va remonta, va înlătura impuritățile dar și grijile.

Apropo de zile pline, după dușul de dimineață ai nevoie de un deodorant eficient. Așa că sigur din trusa ta de voiaj nu va lipsi deodorantul preferat care te va ajuta să te simți și să miroși bine întreaga zi. În ideea călătoriei cu avionul și a faptului că poate ai nevoie de un refresh, îți recomandăm deodorantele stick.Tot pentru călătoria cu avionul sau pentru zilele încărcate, foarte eficiente sunt șervețelele umede cu parfum / apă de colonie (a nu se confunda cu cele pentru mâini / față).

Chiar dacă cochetezi cu ideea de a-ți lăsa barbă sau poate partenerei tale i se pare romantic look-ul stubble, poate totuși nu e cazul în vacanță. Sau poate călătorești pentru business, și atunci produsele de bărbierit sunt un must-have în trusa de voiaj pentru bărbați.Pentru a-ți păstra lookul îngrijit de gentleman, la un loc de cinste în trusa ta va fi bunul tău prieten aparatul de ras,cel cu care îți începi ritualul de îngrijire în orice dimineață, fie el brici, cu lamă, cu cartridge sau electric.

Daca ai suficient spatiu în trusa de voiaj sau în bagaj și vrei să te bucuri de bărbieritul umed la adevărata plăcere, nu vei renunța la săpunul de bărbierit preferat sau la crema de bărbierit.

Produsele de îngrijire must-have diferă în funcție de sezon

Bineînțeles că un bărbierit ca la carte implică și răsfățul unui pămătuf, care a văzut multe la viața lui și pe care preferi să îl iei mereu cu tine. Alături de aparatul de ras, pămătuful este definitoriu pentru un bărbat. Tu pe care îl preferi, pe cel cu păr de mistreț sau bursuc?

Ritualul de îngrijire al bărbii nu este complet dacă nu-ți ai luat și after-shave-ul, cel care calmează și repară eventualele greșeli. Pielea va fi protejată prin aplicarea unui balsam sau a unei loțiuni after-shave,fără alcool și hidratant.

Fie că este scurt sau lung, coafat sau ciufulit, părul barbaților trebuie să fie impecabil pentru a nu crea o impresie proastă. Îngrijirea continuă a părului este extrem de importantă pentru a putea menţine părul sănătos şi strălucitor. Pe timpul verii în special trebuie să ţinem cont de condiţiile de mediu ce intervin agresiv asupra părului. Nici vântul, nici expunerea la soare, nici apa sărată nu sunt ideale pentru păr, de aceea în trusa de voiaj ar trebui să regăsim produse de îngrijire pentru păr.

Optează pentru un produs care să nu îți lase părul prea umed sau prea uscat. Pentru ca tu să nu îți cari toată casa cu tine, îți recomandăm un produs 2 în 1 sau un balsam reparator, pe care să îl folosești de fiecare dată după ce te speli pe cap.Kitul pentru îngrijirea părului „No bad hair days pack”prevăzut cu o husă din piele și o pilă Kent, vine cu tot ce ai avea nevoie pentru o vacanță fără griji: pomada Layrite Superhold pentru părul creț, părul gros sau pentru a crea stiluri cu atitudine pentru bărbați, un șampon concentrat Reuzel, ideal pentru toate tipurile de păr și un pieptene hand made Kent, realizat pentru a-ți stiliza freza în fiecare zi.

Pieptenele este micul accesoriu indispensabil pentru aranjarea părului, bărbii sau sprâncenelor tale, mai ales dacă ai călătorit mai multe ore cu părul lipit de scaun sau pernă, sau ai stat în apă, soare sau vânt.

Alege un pieptene rezistent, pe care îl poți lua oriunde și care să te ajute să-ți reconstitui look-ul impecabil.Pieptenele pliabil hand-made Kent realizat manual, pliabil și prevăzut cu clips pentru buzunar, este ideal pentru a-ți stiliza zilnic freza, barba sau mustața.

Tenul are nevoie continuă de îngrijire și de hidratatre, indiferent că pleci la mare sau la munte, nu uita să iei cu tine si o cremă pentru protecție solară. Soarele este unul dintre cei mai mari dușmani ai pielii, făcând colagenul să se epuizeze, iar elastina să se degradeze. De fapt, tot timpul anului, crema cu care ne hidratăm zilnic ar trebui să fie una care beneficiază de factor de protecție solară, iar vara, FPS-ul este obligatoriu.

Numai astfel te vei proteja contra arsurilor solare, care pot duce la apariția cancerului de piele. Factorul de protecție trebuie să fie minimum 50, pentru a fi eficient, spun reprezentanții Asociației Americane de Dermatologie.

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL