Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

10 Produse Must-Have în Trusa de ingrijire a unui Gentleman
10 Produse Must-Have în Trusa de ingrijire a unui Gentleman

10 produse must-have în trusa de ingrijire a unui gentleman

10 produse must-have în trusa de ingrijire a unui gentleman

Poate că în trecut o mare parte a bărbaților nu erau atât de preocupați de îngrijirea personală, iar numărul de produse de îngrijire a pielii pentru bărbați era limitat – însă aceasta este o realitate de mult depășită. Astăzi e tot mai important pentru un bărbat să fie mereu îngrijit pentru că asta contează în modul în care este perceput în societate: la job, în relațiile personale, între prieteni.

Mai mult, este vorba de mai multă siguranță de sine atunci când știi că arăți bine, că miroși bine, că nu ai de ce să fii tratat altfel decât îți dorești. Un bărbat sigur de sine este un bărbat îngrijit.

În întâmpinarea acestui trend, produsele de îngrijire pentru bărbați reușesc să acopere toate problemele masculine care țin de grooming, styling și skincare. Lista devine din ce în ce mai generoasă, iar bărbații moderni au început să fie din ce în ce mai atrași de ideea de a folosi produse dedicate exclusiv lor. Iar noi suntem perfect de acord cu această idee. Să vedem, deci, cum arată trusa de îngrijire a unui gentleman căruia îi pasă de imaginea lui.

1. Curățarea în profunzime a tenului este primul pas pentru a avea o piele sănătoasă, curată și lipsită de imperfecțiuni. Ai nevoie, așadar, de o loțiune de curățare echilibrată, care să-și facă treaba. Loțiunea curățare ten Baxter of California fără parfum e recomandarea noastră, având derivate din nucă de cocos curăță fața fără a usca pielea, lăsând-o curată și reîmprospătată. Cu aloe vera și ginseng, hidratează pielea și previne inflamațiile, acționând împotriva semnelor de îmbătrânire.

2. Un exfoliant ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafața pielii, iar în cazul bărbaților exfoliantul ajută și la prevenirea creșterii firelor de păr sub piele. De aceea el nu trebuie să lipsească dintr-o trusa de îngrijire pentru bărbați. Scrubul de față bărbătesc The Gentleman Floris no. 89 exfoliază fața cu grijă, revitalizează și netezește pielea. Extractele de hamei, salcie și ovăz, cu vitamina E pregătesc tenul și înmoaie firul de păr pentru un bărbierit ușor.

3. Hidratarea oferă elasticitate pielii și întârzie îmbătrânirea. Indiferent dacă ai pielea uscată sau nu, este bine să ții potențialele riduri sub control. Mai mult, cei care au tenul gras/mixt și sunt predispuși la acnee, dar nu folosesc produse de hidratare, îți vor înrăutăți situația. Pentru că în timpul bărbieritului pielea se exfoliază, este bine să folosești un produs de hidratare și după ce te barbierești. În plus, anumite produse de hidratare au și factor de protecție care previne uscarea pielii expuse la soare.

Crema regenerantă din unt de flori Frangipani Saponificio Varesino, realizată dintr-un ulei natural, este bogată în vitamine și poate fi folosită ca pre-shave sau lăsată să acționeze peste noapte pentru o hidratare intensă. Are proprietăți emoliente și netezește pielea după bărbierit.

Îngrijirea masculină cere produse dedicate exclusiv bărbaților

4. Ritualul zilnic de îngrijire trebuie să fie completat de un duș revigorant. Aici îți recomandăm Gelul de duș Suavecito pentru o hidratare completă în timpul spălării. El elimină impuritățile și toxinele și te ajută să ai o piele proaspată și revigorată. Are o aromă masculină fantastică asemănătoare pomadelor Suavecito. Îți garantăm că experiența Suavecito te va face să nu îți dorești să încerci altceva vreodată.

5. Deodorantul nu poate lipsi din trusa de îngrijire a unui bărbat care se respectă, iar orice bărbat își va dori un produs care sa îi asigure protecție și prospețime pe toată durata zilei. Taylor of Old Bond Street Deodorant Stick este gândit special pentru pielea sensibilă, reduce mirosurile neplăcute și împrospătează pielea zi după zi, lăsând în urmă un parfum plăcut.

6. Când vine vorba de bărbierit și de îngrijirea aspectului fizic, nu e nici un secret că majoritatea bărbaților preferă stilul clasic. Kitul de bărbierit 1.2.3 Baxter of California dedicat pentru îngrijirea premium a bărbaților, este compus dintr-un pămătuf din păr natural de bursuc căruia sigur îi vei rămâne fidel, un balsam after shave fără alcool si o cremă de bărbierit hidratantă cu formulă mătăsoasă. Este tot ce ai nevoie pentru un bărbierit sigur, precis, fără tăieturi și pentru o piele hidratată. Și ești pregătit pentru orice ți-ar aduce ziua!

7. Aparatul de ras nu trebuie să lipsească din arsenalul celor pasionați de bărbieritul umed. Parker 92R Safety Razoreste un aparat de ras clasic pentru un bărbierit confortabil. Greu, cu margine dublă, are ca sistem de deschidere, sistemul fluture (deschidere prin răsucire), cu design clasic, aparatul Parker aduce experiența barbershop-urilor americane în mâinile tale.

8. La fel cum pielea are nevoie de hidratare aceași nevoie o are și părul. Balsamul de hidratare îți oferă un păr sănătos și te scapă de senzația de păr uscat, despicat și rupt. Acest balsam se poate aplica atât de păr, barbă sau mustață. Balsamul de hidratare pentru păr și piele Beardbrand Spiced Citruseste realizat cu ingrediente și arome naturale și te va surprinde cu un miros plăcut de vanilie și cuișoare.

9. Pentru a arăta mai bine, orice bărbat are nevoie, indiferent de lungimea părului, de un produs de fixare. Acesta te ajută să eviți aspectul “pufos” al părului proaspat spălat sau șuvițele rebele cu care te-ai trezit de dimineață. Pomada Suavecito Firm Strong Hold este o pomadă solubilă în apă cu aromă fresh ce conferă o susținere fermă părului. Se aplică pe părul umed sau uscat. Oferă susținere ca o ceară și se îndepărtează ca un gel doar cu apă. Este potrivită pentru stilul clasic pe spate sau stiluri retro moderne ce necesită o susținere mai fermă – deci orice stil ai aborda, e acolo pentru tine.

10. O unghieră din oțel inoxidabil își are de loc de fiecare dată într-un kit de îngrijire pentru bărbați. Pare un lucru banal, dar pe lângă pieptene, pe care se presupune că îl are toată lumea, este un lucru la fel de necesar. Unghiera Kaide mărime medie spre mare, cu un design simplu și elegant are finisajele unui produs de calitate, fiind prevăzută cu un recipient pentru unghiile tăiate.

Nu ignora nici obiectele care par banale în trusa ta de îngrijire, dar nici nu te opri la ele. Meriți următorul nivel, gentleman!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL