Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Vezi-noutățile-din-magazinul-online-The-Groom-Lab!
Vezi-noutățile-din-magazinul-online-The-Groom-Lab!

Vezi noutățile din magazinul online The Groom Lab!

Vezi noutățile din magazinul online The Groom Lab!

Știai că astăzi se împlinesc două luni de la lansarea magazinului online The Groom Lab? Mai mult decât atât, astăzi sunt două luni de când s-au pus bazele comunității The Groom Lab, o comunitatea bărbătească a celor care țin la imaginea lor.

Cu această ocazie, am introdus în shop produse premium noi. Mai exact, acum poți găsi:

 1. Șampon Clubman Country Club;
 2. Săpun de bărbierit Kent Luxury în bol de lemn SB1;
 3. Balsam de păr DAX SuperGro;
 4. Bol de bărbierit;
 5. Șampon antimătreață Pashana;
 6. Suport pentru pămătuf Kent;
 7. Ulei de barbă Mr Bear Citrus;
 8. Ulei de barbă Mr Bear Wilderness;
 9. Săpun de bărbierit Lea Stick.

Citește mai multe detalii despre câteva dintre ele în rândurile următoare.

Șamponul Clubman Country Club, datorită ingrendientelor de cea mai înaltă calitate din care este fabricat, curăță părul în profunzime, lăsându-l strălucitor și sănătos. A fost creat special pentru bărbatul activ. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Săpunul de bărbierit Kent Luxury în bol de lemn SB1 este îndrăgit de mult timp pentru calitatea sa superioară, ce conferă un bărbierit ușor și confortabil. Acesta este recomandat pentru o experiență de lux în bărbierit!

Balsamul de păr DAX SuperGro este o formulă revoluționară, cu o textură ușoară ce nu încarcă părul și ajută la creșterea părului, previne ruperea firului de păr și conține uleiuri naturale.

Acest bol de bărbierit te va ajuta să formezi o spumă densă și generoasă. Este potrivit atât pentru cremă cât și pentru săpun.

Șamponul Pashana cu rozmarin, un șampon de lux pentru toate tipurile de păr, este formulat științific pentru îndepărtarea eficientă a mătreții. Este potrivit pentru bărbatul sofisticat, care utilizează produse realizate din ingrediente naturale și cele mai fine uleiuri esențiale.

Pămătuful tău trebuie pus la loc de cinste. Pentru un bărbierit practic, am adus în magazinul online The Groom Lab suporturi pentru pămătuf Kent.

Uleiul de barbă Mr Bear hrănește pielea și barba fără a le lăsa unsuroase. Uleiul de barbă Mr Bear Citrus este realizat din ingrediente naturale și are rolul de a face barba moale cu un miros plăcut de citrice.

Mr Bear Wilderness cu aromă de lemn și iarbă este un ulei de barbă care ameliorează roșeața, iritațiile, înmoaie barba și uscarea pielii și îi conferă o notă luxuriantă.

Săpunul de bărbierit Lea Stick cu glicerină și lanolină este foarte ușor de folosit, întrucât formează foarte repede o spumă densă și protectoare, pregătindu-ți fața pentru un bărbierit de excepție. După bărbierit pielea rămâne moale și hidratată.

Descoperă tu însuți produsele noi din magazinul online The Groom Lab. Aruncă o privire pe https://thegroomlab.com/ro/new-products și alege ce ți se potrivește!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL