Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Vezi-noile-produse-ale-lunii-octombrie-în-magazinul-online-The-Groom-Lab
Vezi-noile-produse-ale-lunii-octombrie-în-magazinul-online-The-Groom-Lab

Vezi noile produse ale lunii octombrie în magazinul online The Groom Lab

Vezi noile produse ale lunii octombrie în magazinul online The Groom Lab

Încă de la început, ne-am propus să aducem în magazinul online The Groom Lab o gamă largă de produse premium de îngrijire pe placul tuturor bărbaților. Ne ținem de promisiune și suntem bucuroși să te anunțăm că poți găsi acum în shop produse noi. Îți spunem mai multe detalii despre unele dintre ele în rândurile următoare.

Unul dintre noile produse este Pomada ceară Don Donato care conferă susținere precum ceara, se aplică și îndepărtează precum un gel și are o aromă soft de citrice și lime. Se aplică pe părul scurt sau mediu în timp ce acesta este încă umed și se stilizează cu un pieptăn pentru a obține look-ul umed atemporal.

Interesant de știut despre produsele Don Donato este că fața de pe ambalaj este o persoană reală! El este Donato Ciniello din Torino, Italia. Pe lângă faptul ca este o persoană de treabă, Donato este expert în restaurarea și aducerea la viață a aparatelor de ras vechi. Pasiunea sa pentru bărbieritul umed tradițional l-a inspirat atunci când a conceput săpunul Don Donato.

Așadar, dacă ajungi vreodată în Torino, Italia, asigură-te că treci prin unul dintre magazinele EXTRO ca să-l saluți pe Donato sau pe fratele său Michele. Te vor întâmpina cu multă căldură!

O altă noutate în shop este Săpunul de bărbierit Torino Forti Sensazioni, care are o aromă unică de argan și citrice care duce cu gândul la apele de colonie tradiționale. Este de ajuns o cantitate mică din acesta pentru a face o spumă abundentă, foarte bogată și cremoasă. Acest săpun a fost conceput special pentru a celebra 70 de ani de existență a brandului Tcheon Fung Sing în Torino, Italia.

Descoperă în magazinul online Pomada de păr Dax Neat Waves care conține lanolină, ce blochează umiditatea pentru a evita aspectul gras al părului, și uleiuri minerale care ajută la menținerea aspectului de valuri. Oferă o susținere medie și o strălucire maximă.

Pentru cei care îndrăgesc bărbieritul clasic, Săpunul de bărbierit clasic Phoenix Lavender Cedar este un săpun fabricat manual, produs în loturi mici, cu aromă caldă de lavandă și cedru. Are o formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și confortabil.

Descoperă tu însuți produsele noi din magazinul online The Groom Lab. Aruncă o privire pe https://thegroomlab.com/ro/new-products și alege ce ți se potrivește!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL