Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
Următorul nivel în îngrijirea bărbii de ce merită să investești într-un kit complet
Următorul nivel în îngrijirea bărbii de ce merită să investești într-un kit complet

Următorul nivel în îngrijirea bărbii: de ce merită să investești într-un kit complet

Următorul nivel în îngrijirea bărbii: de ce merită să investești într-un kit complet

Ții la stilul personal și la imaginea pe care ți-o construiești în fiecare zi, prin fiecare gest. Ea trebuie să fie coerentă, să te reprezinte cu adevărat și să vină natural. Credem în faptul că, așa cum imaginea ta impecabilă e dată de faptul că tot ceea ce faci poartă semnătura personalității tale, așa și îngrijirea look-ului tău trebuie să fie armonioasă.

Ce va conține kitul tău complet pentru îngrijirea bărbii?

Ce trebuie să știi, fără îndoială, atunci când alegi un look bărbos, ca să spunem așa, este că ai nevoie de un set de produse dedicate îngrijirii acestui look. Ele se completează perfect cu o rutină de care să te ții cu drag și care să nu-ți consume prea mult timp și energie. În cazul în care nu ai nevoie de produse de bărbierit – pentru că nu ți-ai compromite barba sub nicio formă – atunci trebuie să te îndrepți spre o zonă și mai interesantă a îngrijirii.

Pe scurt, vei avea nevoie de:

1. Un șampon pentru barbă: folosește zilnic sau cel puțin de două ori pe săptămână un șampon dedicat ingrijirii bărbii. Trebuie să recunoaștem că firele de păr din barbă pot fi mai greu de întreținut în funcție de grosimea lor și încăpățânarea rebelă cu care se așază. Șamponul pentru barbă nu are doar rolul de a curăța barba, ci și de a o pregăti pentru aplicarea celorlalte produse.

2. Un balsam pentru barbă: alege un balsam cu clătire dacă preferi să-ți aranjezi barba cu ceară sau pomadă, pentru a nu o încărca cu prea multe produse. Balsamul va înmuia puțin firele de păr și le va face mai ușor de mânuit atunci când vei trece la partea de styling.

3. Un ulei pentru barbă: deși este un produs opțional, uleiul de barbă este esențial pentru bărboșii care își doresc nu doar un aspect plăcut, ci și îngrijire reală a firului de păr și a pielii. Uleiul pentru barbă trebuie să fie potrivit atât pentru barba, cât și pentru tenul tău, pentru că intră în contact cu ambele. Produsul protejează barba, calmează pielea și îți oferă și posibilitatea de a te juca cu look-ul tău.

4. O cremă de barbă sau un balsam fără clătire: un produs opțional, de asemenea, dar care face diferența pe termen lung. Crema pentru barbă trebuie să aibă o consistență ușoară pentru că nu o vei clăti – deci vrei să eviți un aspect și o senzație de fire încărcate.

5. O perie sau un piaptăn special: așa cum spuneam, firele din barbă au nevoie de îngrijire diferită, iar descurcarea lor nu este o excepție. Rolul lor este de a distribui produsele folosite pe toată lungimea bărbii, odată cu uleiurile naturale secretate de piele. Practic îți îmbunătățești semnificativ rutina de îngrijire cu acest pas final, pieptănarea.

De ce este recomandat să alegi un kit complet pentru îngrijirea bărbii sau produse pentru îngrijirea bărbii de la același brand?

Partea și mai importantă legată de produsele de îngrijire a bărbii este găsirea combinației perfecte. Substanțele active, cele emoliente și texturile produselor trebuie să se “împace” foarte bine. Rutina ta trebuie să fie coerentă din punct de vedere al acestui mix, motiv pentru care îți recomandăm să folosești fie un kit complet, fie să îți creezi mixul perfect alegând produse de la același brand. Poți răsfoi printre kit-urile recomandate The Groom Lab pentru exemple perfecte în acest sens. Îți spunem și de ce sunt ideale aceste combinații:

– Produsele din kituri sau de la același producător sunt menite să funcționeze împreună. Șampoanele și balsamurile în special sunt create pe acest principiu, reușind doar împreună să ofere rezultatul promis.

– Este mult mai convenabil și mai ușor să folosești un kit complet de îngrijire a bărbii. Ai tot ce-ți trebuie dintr-o lovitură dacă alegi un kit precum acesta, la un preț mai bun. Iar dacă alegi să combini produsele aceluiași brand pentru a-ți crea propriul kit, vei economisi timpul pe care ar fi trebuit să-l consumi documentându-te despre fiecare produs.

– Specialiștii știu să recomande produse complementare. Trebuie să recunoaștem – combinațiile ideale de produse sunt unul dintre lucrurile pe care le facem cu mare drag pe thegroomlab.ro. Produsele recomandate pentru a fi folosite împreună sunt perfect compatibile, iar brandurile sunt alese special pentru a îndeplini această misiune.

– Îți vei crea acel parfum-semnătură care îți va defini stilul. Îți place să fii asociat cu un anumit statut, aspect și set de valori. Atunci cu siguranță cauți să-ți “semnezi” prezența printr-o aromă unică. Ceva picant, ceva citric-fresh, ceva ușor dulceag, vanilat? Sunt atât de multe opțiuni, însă vei obține o aromă uniformă și plăcută doar dacă toate produsele se armonizează perfect – folosește produse din aceeași gamă pentru efectul căutat.

Suntem convinși că ești atent la imaginea ta, dar și că mereu poți aduce îmbunătățiri în rutina de îngrijire a bărbii. Vorbim, și la nivelul acesta, de tendințe, stiluri noi și descoperiri noi în materie de produse de îngrijire și styling. Tu ești mulțumit de cum arată, cum se simte și ce spune barba ta despre tine?

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL