Jazeel Wid Eau De Parfum 100 ml

1.200,00 lei

Wid: O Cascadă Fermecătoare de Bucurie Fructată, Flori Dulci și Șoaptă Seductoare de Mosc

Mai multe informatii
SKU: 0745114464378
Categorie:
Brand: Jazeel

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
jazeel

Jazeel Wid Eau De Parfum 100 ml

De la explozia inițială a portocalei cu aromele sale pline de vitalitate la pepenele dulce și revigorant, notele de vârf ale lui Wid stabilesc o scenă vibrantă pentru romantism. Aceste arome se contopesc armonios într-un inimă de mango exotic și jasmin tandru, încununate cu eleganța subtilă a trandafirului de magnolie, creând un buchet la fel de fermecător ca o îmbrățișare de îndrăgostiți.

Inspirat de tradițiile venerabile ale parfumeriei vintage, Wid ancorează pasiunile fugare cu notele calde și reconfortante ale lemnului de cedru, aura bogată și îmbrățișătoare a chihlimbarului și pulsația profundă și senzuală a moscului. Împreună, ele formează o bază calmantă și liniștitoare, un puls constant sub emoția noului început al unei povești de dragoste.

Wid nu este doar un parfum – este o călătorie prin simțuri către un loc liniștit și nostalgic, unde dragostea înflorește mereu, iar fiecare moment este o amintire prețioasă în devenire. Acest miros clasic, atât actual, cât și atemporal, asigură că esența pasiunii tale va rămâne, vibrândă și proaspătă ca în ziua în care a început.

Pepenele, cu farmecul său eluziv, a fost întotdeauna o notă apropiată inimii mele, însă rar am reușit să-l stăpânesc în parfumurile mele – el cere o amestecare impecabilă, un moment perfect în timp. În Wid, acel moment a prins viață. Am găsit partenerii săi perfecti în zestrea bătută de soare a portocalului tropical, dulceața luxuriantă a mango-ului, delicata alură a trandafirului de magnolie și îmbrățișarea caldă a moscului. Împreună, ei cântă o melodie a primelor priviri și a amintirilor durabile. Wid este o dovadă a artei echilibrului, o dansă a notelor care te invită să te îndrăgostești, din nou și din nou.

Note de Vârf: Portocală, Pepene

Note de Mijloc: Jasmin, Mango, Trandafir de Magnolie

Note de Bază: Lemn de Cedru, Chihlimbar, Mosc

100ml

 

Brand

Jazeel

Jazeel Perfumes este o casă de parfumuri de lux înființată în 2018 de parfumierul Ali Alzaabi. Conexiunea sa emoțională profundă cu parfumurile încă din tinerețe l-a determinat să dorească să îndeplinească nevoia de parfumuri orientale exclusiviste și autentice care să atragă atenția atât a bărbaților, cât și a femeilor. Parfumurile Jazeel reprezintă o rară confluență între tradiție și modernitate; ele evocă aristocrația și bogăția pură a spiritului tău. Inimă și sufletul tău zboară pe aromele stării de bine. Întregul tău ființă se înalță din această lume într-o călătorie către lumină. Stima de sine înflorește, gândurile și acțiunile tale evoluează către un plan superior. Te armonizezi cu natura și privești iubirea într-o cu totul altă lumină! Pentru Ali, a fost o odisee pasională să creeze colecția sa excepțională "Love Collection" de parfumuri orientale. Gândurile poetului Nizar Qabbani l-au inspirat pe Ali prin lucrările sale celebre, cum ar fi: "Iubitul meu m-a întrebat: 'Care este diferența dintre cer și mine?' Am răspuns: 'Diferența, dragostea mea, când zâmbești, uit de cer.' Realizate cu cele mai înalte standarde, din ingrediente naturale și rare, precum și alte esențe fine, alese personal de Ali Alzaabi din Orientul Îndepărtat și din întreaga lume, acestea sunt de calitate constant superioară și lasă o impresie de neuitat. Ali, împreună cu echipa sa extrem de talentată de cercetare, lucrează în mod continuu pentru a dezvolta noi amestecuri senzuale de arome pentru a răspândi dragostea în întreaga lume.
jazeel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jazeel Wid Eau De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *