Jazeel Amsterdam Intense Eau De Parfum 100 ml

1.600,00 lei

Amsterdam Intense: O Nuanță Aromatică de Cannabis și Eleganță Îndrăzneață

Mai multe informatii
SKU: 0769503268453
Categorie:
Brand: Jazeel

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
jazeel

Jazeel Amsterdam Intense Eau De Parfum 100 ml

Un amestec aromatic de cannabis, note verzi vii și florale captivante. În inima câmpurilor verzi de cannabis din California, am găsit muza pentru Amsterdam Intense. Ca parfumier, sufletul meu trăiește din bucuria explorării, din farmecul spiritului sălbatic al naturii. Această creație este mai mult decât un parfum; este o călătorie îndrăzneață, un salt în necunoscut.

Cannabisul californian, cu tonurile sale bogate și pământii, mi-a șoptit despre o lume în care îndrăzneala întâlnește eleganța, unde limitele convenționale ale mirosului sunt bucuros sfărâmate. Fiecare notă din Amsterdam Intense este o mărturie a acestei curiozități îndrăznețe. Esența de cannabis, împletită cu lemnuri exotice și atingerea tandră a trandafirului bulgăresc, este o invitație de a explora laturile mai adânci, mai enigmatice ale dorințelor noastre. Este o celebrare a spiritului îndrăzneț care îndrăznește să sfideze, să îmbrățișeze necunoscutul.

Am creat acest parfum pentru cei care caută mai mult decât un miros – pentru cei care tânjesc după o aventură pasională, o evadare senzorială care trezește sufletul și învie inima. Amsterdam Intense este o odaă adusă celor neliniștiți, visătorilor, inimilor fără frică care găsesc frumusețe în adâncurile necunoscute.

Note de vârf: Cannabis, Hash, Menta, Grapefruit, Șofran, Note Fructate

Note de mijloc: Lemn de Santal, Lemn de Guaiac, Trandafir Bulgar, Tămâie, Flori Albe, Hibernal

Note de bază: Vetiver, Patchouli, Oud Cambodgian, Ambră, Note Lemnoase

100ml

 

Brand

Jazeel

Jazeel Perfumes este o casă de parfumuri de lux înființată în 2018 de parfumierul Ali Alzaabi. Conexiunea sa emoțională profundă cu parfumurile încă din tinerețe l-a determinat să dorească să îndeplinească nevoia de parfumuri orientale exclusiviste și autentice care să atragă atenția atât a bărbaților, cât și a femeilor. Parfumurile Jazeel reprezintă o rară confluență între tradiție și modernitate; ele evocă aristocrația și bogăția pură a spiritului tău. Inimă și sufletul tău zboară pe aromele stării de bine. Întregul tău ființă se înalță din această lume într-o călătorie către lumină. Stima de sine înflorește, gândurile și acțiunile tale evoluează către un plan superior. Te armonizezi cu natura și privești iubirea într-o cu totul altă lumină! Pentru Ali, a fost o odisee pasională să creeze colecția sa excepțională "Love Collection" de parfumuri orientale. Gândurile poetului Nizar Qabbani l-au inspirat pe Ali prin lucrările sale celebre, cum ar fi: "Iubitul meu m-a întrebat: 'Care este diferența dintre cer și mine?' Am răspuns: 'Diferența, dragostea mea, când zâmbești, uit de cer.' Realizate cu cele mai înalte standarde, din ingrediente naturale și rare, precum și alte esențe fine, alese personal de Ali Alzaabi din Orientul Îndepărtat și din întreaga lume, acestea sunt de calitate constant superioară și lasă o impresie de neuitat. Ali, împreună cu echipa sa extrem de talentată de cercetare, lucrează în mod continuu pentru a dezvolta noi amestecuri senzuale de arome pentru a răspândi dragostea în întreaga lume.
jazeel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jazeel Amsterdam Intense Eau De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *