Frederic Malle L’Eau D’Hiver Apă de Parfum 100 ml

925,00 lei

L’EAU D’HIVER de Jean-Claude Ellena

O șoaptă liniștitoare.

Un nor blând de iris, păducel și heliotrop străbate o mare transparentă de bergamotă și hedionă pentru a crea un „eau chaude” paradoxal; o expresie subtilă, intimă a confortului personal.

Mai multe informatii

În stoc

Pentru a primi produsul mâine,
finalizează comanda până la ora 5PM a zilei.

Note de vârf:

bergamotă

Note de bază: 

iris; păducel; heliotrop

Volum:

100 ml

Ingrediente: 

Alcool Denat, Apă, Parfum, Limonen, Ethilhexil Methicicinnamate, Ethilhexil Salicilat, Butil Methoxidibenzoilmethane, Alpha-Isomethil Ionone, Linalool, Extract de Evernia Prunastri (Oakmoss), Citral, Isoeugenol

Brand

Editions de Parfums Frederic Malle

Parfumurile Frédéric Malle au luat naștere în anul 2000, reprezentând produsul hotărârii lui Frédéric Malle de a susține parfumeria și de a-i readuce gloria de odinioară. Îndrumându-i pe cei mai mari parfumieri din lume până la culmea artei, el le acordă libertatea totală de a crea, oferindu-le materii prime excepționale, fără a le impune limite de timp sau de buget. Născut în lumea parfumurilor, cu o experiență de peste treizeci de ani, Frédéric Malle este un  important expert în parfumeria contemporană. Un estetician neconvențional și neclasificabil, el oferă artiștilor oportunitatea de a excela, îi încurajează să-și dezvolte propriul idiom și le sărbătorește creativitatea. Astfel, din fiecare colaborare, se naște o capodoperă - un parfum al cărui creator este suficient de mândru să-l semneze cu propriul său nume, pentru prima dată. Această abordare unică are drept rezultat o gamă eclectică de parfumuri, cu personalități diversificate - o colecție care îmbrățișează toate stilurile și familiile olfactive, le revoluționează, învăluie clasicul cu o notă modernă și pășește, cu îndrăzneală, în teritorii neexplorate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.