Prezentăm cele mai bune 5 pomade pentru bărbați

Prezentăm cele mai bune 5 pomade pentru bărbați

Dacă ești în căutarea celei mai bune pomade, care îți permite să obții un aspect îngrijit, strălucitor și precis, acesta este articolul pe care îl căutai. Îți prezentăm 5 pomade bune.

Acest articol îți va oferi mai multe informații despre cele mai bune pomade. Înainte de a vorbi mai mult despre ea, este posibil să aveți încă o întrebare în minte, ce este pomada?

Este un preparat pentru stilizarea părului de pe vremea bunicilor, atunci când nu existau geluri pline de chimicale. Conține vaselină ca și ingredient de bază și uleiuri pentru parfum.

Pomada este un preparat folosit pentru îngrijirea părului, asemănător cu ceara de păr. Diferența principală dintre cele două, pomadă și ceară de păr, este că, atunci când aplici pomada pe păr, acesta are un aspect lucios, iar când aplici ceară de păr, are un aspect mat.

Pe de altă parte, spre deosebire de gelul pentru păr, pomada nu se întărește și nu se usucă, lăsând părul flexibil.

În zilele noastre, pomada este în continuare fabricată după rețetele tradiționale, însă acum sunt disponibile și cele pe bază de apă care se îndepărtează foarte ușor, precum un gel.

1. SUAVECITO FIRM STRONG HOLD

O poți comanda de aici: http://goo.gl/s6f54I!

Pomada Suavecito Firm Strong Hold este o pomadă solubilă în apă cu aromă fresh ce conferă o susținere fermă părului. Se aplică pe părul umed sau uscat. Conferă susținere ca o ceară și se îndepărtează ca un gel doar cu apă. Susținere și rezistență maximă.

Suavecito este o companie dedicată culturii și fanilor săi.

 

2. LAYRITE CEMENT

Această pomadă de lux o găsești în magazinul online The Groom Lab: http://goo.gl/HKvMK0!

Utilizați pomada Layrite Cement pentru orice stil care necesită o susținere extremă cu aspect mat. Este solubilă în apă, astfel încât se îndepărtează ușor doar cu apă. Susținere extremă, aspect mat ce durează întreaga zi.

Nu necesită folosirea altor produse de styling.

3.  BAXTER OF CALIFORNIA HARD WATER

Comand-o de aici: http://goo.gl/Wuix4b!

Baxter of California Hard Water Pomade formula pe bază de apă are rolul de a reduce rigiditatea stylingului și contine fibre elastice pentru a asigura o fixare și textură optimă. Pentru toate tipurile de păr.

Se răspândește cu ușurință prin păr pentru a oferi control și o strălucire naturală non-grasă .
Se îndepărtează ușor cu apă. Pomadele Baxter of California pot fi mixate pentru a obține o multitudine de frizuri.

Începând cu 1970, produsele Baxter au câștigat popularitate în rândul mulțimii de la Hollywood.

Produsele Baxter of California reprezintă evoluția îngrijirii bărbătești.

 

4. BLACK & WHITE GENUINE

O poți comanda de aici: http://goo.gl/oEFTVU!

Pomada Black & White Genuine este o pomadă clasică atemporală. Acest pomadă ultra-albă este folosită de peste 90 de ani și formula sa a rămas aceeași – e chiar atât de bună! Aceasta oferă un finisaj mat elegant, este potrivită pentru orice stil de freză.

Aceasta este ușor parfumată cu nucă de cocos. Susținere medie. A fost și este folosită în continuare de celebrități precum: Elvis Presley, Leonardo Dicaprio, Johnny Depp și Robert Pattinson.

Menționat în revista “In Style” ca cel mai natural produs de îngrijire pentru bărbați.

 

5. SWEET GEORGIA BROWN HAIR DRESSING BLUE

O poți comanda de aici: http://goo.gl/jFCZaa!

Pomada Sweet Georgia Brown Hair Dressing Blue este potrivită pentru orice tip de păr sau frizură, de la clasic la modern. Conferă o susținere fermă și o strălucire proaspată cu un miros plăcut. Formula a fost folosită de zeci de ani și recent restaurată pe piață datorită rezultatelor sale excelente. Susținere maximă.

Încă din 1934, această pomadă a fost produsă în conformitate cu aceeași rețetă și este, probabil, una dintre cele mai cunoscute pomezi. Ingredientele sunt foarte simple: vaselină galbenă și parfum. Este una dintre cele mai iubite pomezi datorită parfumului ei dulce-amar.

O colecție mai mare de pomade găsești în magazinul online The Groom Lab: http://thegroomlab.com/23-pomade!

Alege pomada potrivită ție și dă-i un refresh părului tău!

QR code

Recently Viewed

No products