Omega 10098 Wild Boar Shaving Brush

Brand: Omega

13228

New product

Omega 10098 Wild Boar Shaving Brush is a black professional ABS ring handle shaving brush. High recommended for its exfoliating properties.

More details

44,89 lei

- +

 
More info

Omega 10098 Wild Boar Shaving Brush delivers an easy foaming professional shaving.

Most prefered by the Italian barber masters.

Height: 144mm.

PENNELLIFICIO OMEGA SPA is a Italian shaving brushes manufacterer since 1946.

The well-known OMEGA brand marks a complete range of proffesional shaving brushes. OMEGA high-quality products are due to a great experience in selecting the raw materials and manufacture. OMEGA brand is world wide sold.

Made in Italy. 

Write a review

Omega 10098 Wild Boar Shaving Brush

Omega 10098 Wild Boar Shaving Brush is a black professional ABS ring handle shaving brush. High recommended for its exfoliating properties.

Write a review

 
Comments(2)
12/19/2016

BIG PRO

Dupa ce am achizitionat pamatuful sintetic Omega 0140652 am vrut sa-mi achizitionez si unul din par de mistret si am primit cadou acest pamatuf din partea matusii mele din Italia. Pamatuful se mai numeste si Big Pro si are urmatoarele caracteristici ce nu apar aici la prezentarea produsului dar care sunt esentiale: Height (inaltime totala) = 145mm, Loft (partea superioara - inaltimea parului)=65mm, Base (baza sau manerul)=80mm, Knot (nodul sau inelul)=27mm. Dupa dimensiuni ne dam seama ca este un pamatuf mare cu mult par. Manerul are o forma buna deoarece il poti tine pe tot in mana sau doar de partea inferioara, in ambele cazuri este confortabil. Parul este foarte dens si datorita faptului ca este din par natural, trebuie hidratat inainte de barbierit, adica lasat 5 minute in apa calduta intr-o cana cat mai ingusta pentru a-l tine intr-o pozitie mai verticala. Pamatuful este frumos, de buna calitate, face o spuma buna, insa este ceva mai greu, daca aplici ceva presiune pe el si freci mai mult pentru a obtine toate calitatile sapunului sau pastei pe care o folosesti se simte la mana insa te obisnuiesti dupa cateva folosiri. Se stie ca pamatufurile cu par natural retin mai multa apa decat cele sintetice, deci trebuie sa incepeti realizarea spumei cu pamantuful cat mai scuturat de excesul de apa si adaugata cate putin ulterior. Pamatuful miroase putin, dar dupa cateva spalari se duce si prinde mirosul de sapun. Eu nu am asteptat si am facut in felul urmator: intr-o cana am pus putin detergent lichid de vase (Fairy) deoarece degreseaza de uleiurile parului si apa calduta pana la inel am agitat putin si am lasat asa 5 minute, am frecat pamatuful de un sapun antibacterian (asta este optional, daca aveti in casa la acel moment) si am facut spuma si l-am lasat 5minute, am pus pasta Palmolive de la tatal meu deoarece miroase frumos si am facut spuma cu el si l-am lasat plin de spuma pana a doua zi dimineata pentru a prinde cat mai repede mirosul de sapun si disparea cel initial. Aproape a disparut complet, insa dupa 2 folosiri chiar a disparut complet, altfel dispare mai greu 6-10spalari si depinde de sapun. Acest pamatuf a devenit cel de zi cu zi si imi place din ce in ce mai mult. RECOMAND TUTUROR.

  • Was this comment useful to you?
  • (2) (0)
09/15/2015

O bidinea excelenta!

Dețin pămătuful Omega 10098 și sunt super mulțumit. Trebuie lăsat într-un pahar cu apa calda vro 10 minute,pămătuful devine foarte moale și se formează o spuma foarte buna.
Omega ii o firma foarte buna recomand cu căldura. In momentul de fata dețin patru pămătufuri de la omega.

  • Was this comment useful to you?
  • (1) (0)

Recently Viewed

30 Other products in the same category

Customers who bought this product also bought:

QR code