Reducere!

Ceară de mustață Ylang Ylang Captain Fawcett’s 15ml

63,75 lei -40% 38,25 lei

-40%

Ceara de mustață Captain Fawcett’s Ylang Ylang cu o aromă fresh, plăcută oferă o susținere medie potrivită pentru toate tipurile de păr. Produsul este excelent pentru cei care doresc să-și păstreze forma mustaților intactă de-alungul zilei.

Mai multe informatii
SKU: 2211

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Ceara de mustață Captain Fawcett’s Ylang Ylang este un amestec de ceară de albine și uleiuri esențiale de ylang ylang.

Căpitanul Fawcett a colaborat cu celebrul model bărbos Ricki Hall pentru a crea acest produs personalizat pentru mustață.

Conține ceară, parafină și ulei esențial de  ylang ylang.

Gramaj: 15ml.

Mod de utilizare:

  • pentru a aplica ceara folosiți unghia degetului mic pentru a lua o cantitate mică de ceară apoi frecați între degetul mare și arătător pentru a se înmuia
  • apoi aplicați ceara dintr-o mișcare spre exterior și în sus răsucind-o puțin la capete pentru a o finisa.

în 1905 Capitanul Peabody Fawcett RN Ret’d, exploratorul cutezător și eminent, a dispărut în timp ce încerca să navigheze la Ubangi, un afluent major al râului Congo. Nu a fost găsită nici o urmă a expediției sale până în 1997, când a fost achiziționat un cufăr vechi și ponosit dintr-o casă veche. Printre lucrurile mucegăite a fost găsit un pansament rafinat conținând alifii, unguente și jurnale de aventură. Printre multe povești din jurnal s-au găsit detaliate ingredientele exotice pe care le utiliza căpitanul înîn îngrijirea personală.
Acele formule precise au fost urmate întocmai iar astăzi, împreună cu renumita ceară de mustață și poțiunile originale Fawcett, sunt acum disponibile pentru bărbații din întreaga lume.

Fabricat în UK.

Brand

CAPTAIN FAWCETT'S

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceară de mustață Ylang Ylang Captain Fawcett’s 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *