Reducere!

Balsam de păr Layrite Original 300ml

(O recenzie)

84,00 lei -50% 42,00 lei

-50%

Formula îmbogățită cu vitamine care întărește și hidratează părul și scalpul. Funcționează cel mai bine pentru toate lungimile și texturile părului și pentru cei cu scalp uscat.

Mai multe informatii
SKU: GLB3269
Brand: Layrite

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Funcționează cel mai bine pentru următoarele tipuri de păr:

  • Toate tipurile păr
  • Scalp uscat

Funcționează cel mai bine pentru următoarele look-uri:

  • Toate tipurile

Ingrediente

Pro Vitamin B5, A, C, E Vitamins Combination of essential vitamins known to help strengthen, add shine and provide nutrients that your hair needs for a healthy scalp.

În 1999, fondatorii Layrite au deschis cu mândrie ușile primului Classic Barber Shop în California unde ai impresia că ai fost teleportat în anii 40. Magazinul fost construit pentru a emana o atmosferă relaxată și confortabilă asemeni unui sanctuar dedicat barbaților adevarați.
Dilemele bărbaților cu părul gras i-au inspirat atunci când au creat formula Layrite: o pomadă ușor de îndepărtat doar cu apă! Dupa luni de cercetare și experimentare, pomada Layrite Deluxe a fost introdusă în 2001.

Aceasta a fost imediat îndrăgită de clienți și de saloanele de frizerie. Începând de atunci fiecare produs Layrite a fost creat cu feedback-ul clienților în minte.
Toate produsele Layrite sunt testate și aprobate de frizeri pentru a oferi clienților săi cele mai bune pomezi și produse de îngrijire pentru bărbați.

Acum că știi cum a luat naștere conceptul Layrite, poți experimenta  produsele lor precum pomezile de lux ce oferă susținere precum ceara și se îndepărtează ușor ca un gel, șampon, balsam.

Fabricat în USA

Brand

Layrite

1 recenzie

  1. andrei10plus (achiziție verificată)

    Recomand. Dupa a doua spalare deja s-au simtit diferentele. Parul a devenit mult mai matasos, iar mirosul balsamului este unul placut.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *