Apă de parfum Panama Daytona 100 ml

550,00 lei

Cursele și provocările sunt drumuri pe care le parcurgi în viață pentru a da sens alegerilor tale. Panama aduce un omagiu acestor valori, prin intermediul unui parfum dedicat bărbaților care se simt în ton cu o lume dinamică: Panama Daytona.  Daytona 500, este o cursă spectaculoasă care are loc anual în Daytona Beach, Florida.

Mai multe informatii
SKU: TGLPDEDT-1
Brand: Panama 1924
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Filosofia Panama are drept valori provocarea și căutarea continuă a perfecțiunii, acestea reprezentând  motoarele vieții.

Preludiul Daytona prezintă note de vârf strălucitoare de lămâie, bergamotă, piper roz și măr verde, Inima dezvăluie floarea de magnolie împreună cu bergamota care duce la o bază cu aromă de pădure, paciuli și mosc.

Volum: 100 ml

Fabricat în Italia

Brand

Panama 1924

Boellis - Frizeria din Napoli Marca Boellis își are rădăcinile în frizeria cu același nume din inima orașului Napoli, care a fost fondată în 1924 de Antonio Boellis. Antonio a fost atras din mediul rural sicilian în orașul Napoli pentru a-și împlini visul. Tatăl său a realizat acest lucru cu foarfecele, pentru că era un croitor talentat. Și la foarfece, Don Antonio a adăugat un pieptene și a devenit frizer. A durat ceva timp până și-a construit o reputație - printre alte motive, deoarece doar câțiva își amintesc că nu-i plăcea în mod deosebit să această meserie. Fiul său, Peppino Boellis, a dezvoltat mai departe conceptul de casă și l-a perfecționat: a deschis un mic salon în Via Vetriera și a transformat afacerea după câțiva ani într-un fel de centru de socializare: o frizerie aproape ca un club în care oamenii se puteau întâlni pentru a se rade și a se tunde. Salonul Boellis era cunoscut pentru tunsorile sale, care în curând au devenit celebre în tot Napoli. Fiii lui Peppino, Antonio și Michele Boellis, continuă astăzi tradiția tatălui și a bunicului lor: Michele este, de asemenea, frizer, iar Antonio este responsabil pentru linia Boellis Panama 1924, care este dedicată vechilor tradiții. Boellis reprezintă astfel o piesă din arta autentică a vieții italiene - în special pentru bărbați și se bucură de un succes continuu. Boellis a fost numit de Worth Robb Report, o revistă americană specializată în articole de lux, precum și de Cosmoprof drept una dintre cele mai bune case italiene de nișă din sectorul parfumurilor și cosmeticelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de parfum Panama Daytona 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *