Apă de Parfum Panama 1924 2.0 100 ml

550,00 lei

Pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a uneia dintre cele mai prestigioase mărci de nișă italiene, „Panama 1924”, Profumitalia lansează PANAMA 2.0.  Rezultatul unui proiect ambițios, care își propune să sublinieze o a doua fază de dezvoltare în urma muncii intense de revizuire și redescoperire a acordurilor deja explorate.

Mai multe informatii
SKU: 8055727750150
Brand: Panama 1924
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Datorită unei experiențe istorice în parfumerie și căutând mereu noi arome, fără a uita trecutul, așteptăm întotdeauna noi provocări care acționează ca stimulente pentru experimentele revoluționare.

Inspirat de proiect, Maurizio Cerizza, a dorit să creeze o versiune interesantă 2.0 folosind note olfactive noi și originale, și în special câteva acorduri ale Smoky Whisky.

Parfumul explodează cu un amestec de șofran, mesteacăn și Davana, asociate cu note sofosticat de Whisky, fiind îmbogățit cu note de piper negru și rafinat de un buchet pur de flori albe.

Notele învăluitoare de chihlimbar, vanilie și mosc alb te fac să te îndrăgostești iremediabil.

Rezultatul este uimitor și incitant, o călătorie emoționantă care uimește și încântă, perfect în concordanță cu filosofia mărcii.

Volum: 100 ml

Fabricat în Italia

Brand

Panama 1924

Boellis - Frizeria din Napoli Marca Boellis își are rădăcinile în frizeria cu același nume din inima orașului Napoli, care a fost fondată în 1924 de Antonio Boellis. Antonio a fost atras din mediul rural sicilian în orașul Napoli pentru a-și împlini visul. Tatăl său a realizat acest lucru cu foarfecele, pentru că era un croitor talentat. Și la foarfece, Don Antonio a adăugat un pieptene și a devenit frizer. A durat ceva timp până și-a construit o reputație - printre alte motive, deoarece doar câțiva își amintesc că nu-i plăcea în mod deosebit să această meserie. Fiul său, Peppino Boellis, a dezvoltat mai departe conceptul de casă și l-a perfecționat: a deschis un mic salon în Via Vetriera și a transformat afacerea după câțiva ani într-un fel de centru de socializare: o frizerie aproape ca un club în care oamenii se puteau întâlni pentru a se rade și a se tunde. Salonul Boellis era cunoscut pentru tunsorile sale, care în curând au devenit celebre în tot Napoli. Fiii lui Peppino, Antonio și Michele Boellis, continuă astăzi tradiția tatălui și a bunicului lor: Michele este, de asemenea, frizer, iar Antonio este responsabil pentru linia Boellis Panama 1924, care este dedicată vechilor tradiții. Boellis reprezintă astfel o piesă din arta autentică a vieții italiene - în special pentru bărbați și se bucură de un succes continuu. Boellis a fost numit de Worth Robb Report, o revistă americană specializată în articole de lux, precum și de Cosmoprof drept una dintre cele mai bune case italiene de nișă din sectorul parfumurilor și cosmeticelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de Parfum Panama 1924 2.0 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *