Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Produsele-cerute-de-tine-sunt-acum-în-shop!
Produsele-cerute-de-tine-sunt-acum-în-shop!

Produsele cerute de tine sunt acum în shop!

Produsele cerute de tine sunt acum în shop!

În 15 septembrie a fost lansat magazinul online The Groom Lab. Încă de atunci, am fost plăcut surprinși de cum am fost primiți și de reacțiile create în comunitatea românească a bărbaților care au grijă de imaginea lor. Am povestit cu toții despre obiceiuri de îngrijire, ni s-au cerut sfaturi despre produsele potrivite pentru fiecare și am răspuns cu drag la întrebări. În același timp, am primit sugestii despre ce produse ar fi necesare în magazin.

Datorită cererii mari pe care am avut-o, de astăzi poți găsi în shop:

Ceară de păr Dax Blue Short and Neat;
Lame de bărbierit Wilkinson Sword;
Pămătuf de bărbierit Kent vs30 din păr de mistreț;
Pămătuf de bărbierit Kent vs60 din păr de mistreț;
Săpun de bărbierit PannaCrema Nuavia;
Săpun de bărbierit PannaCrema Nuavia Rose;
Lame de bărbierit Astor;
Ceară de păr solubilă în apă Dax;
Pămătuf Muhle HJM 41H3 natur;
Aftershave Torino Forti Sensazioni;
Balsam de păr Uppercut;
Șampon pentru păr Uppercut;
Pomadă Uppercut Matt Clay.

Citește mai multe detalii despre câteva dintre ele în rândurile următoare.

Săpunurile de bărbierit Pannacrema Nuavia Blue reprezintă un nou concept în lumea bărbieritului umed. Deși ar trebui folosit ca un săpun de bărbierit normal, Nuavia poate fi folosit în 3 cazuri: pre-bărbierit, pentru bărbierit și după bărbierit.

Este un săpun natural, vegan cu o aromă senzațională ce îi va oferi un răsfăț pe măsură pielii tale. Nuavia este o experiență!

O altă noutate în shop este Pămătuful de bărbierit Kent VS30 Păr de Mistreț este un pămătuf special destinat pentru distribuirea uniformă a săpunului sau cremei de bărbierit. Exfoliază delicat celulele moarte de la suprafața pielii. Ideal pentru începătorii în arta bărbieritului umed.

Șamponul Uppercut Deluxe, datorită complexului anti-iritare liquorice, mușețel și panthenol, hidratează și curăță părul în profunzime. Este recomandat pentru toate tipurile de păr. Balsamul Uppercut Deluxe restabilește structura firului de păr. Folosit la duș după șamponul Uppercut Deluxe, va reda strălucirea naturală a părului tău, făcându-l mai ușor de aranjat. Este indicat mai ales pentru cei ce folosesc gel de păr, ceară de păr sau alte produse pentru stilizare.

Aparatele Merkur Solingen sunt produse în Germania la cele mai înalte standarde calitative de peste 70 de ani.

Ceara de păr Dax Blue Short And Neat este produsul perfect pentru a reda aspectul natural al părului dumneavoastră. Este îmbogățită cu un amestec de uleiuri ce hrănesc părul și îi conferă o strălucire naturală. Este recomandată pentru toate tipurile de păr.

Ceară de păr solubilă în apă Dax este produsul perfect pentru a susține orice stil de păr. Conține un ingredient special ce ajută la îndepărtarea cu ușurință a produsului. Este potrivită pentru toate tipurile de păr.

Descoperă tu însuți produsele noi din magazinul online The Groom Lab. Aruncă o privire pe https://thegroomlab.com/ro/new-products și alege ce ți se potrivește!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL