Poți fi atras de un parfum de și din cauza istoriei lui, povești parfumate născute în urma unor întâmplări, mai mult sau mai puțin plăcute, interesante sau banale. Atât licoarea cât și numele sau ambalajul transmit un mesaj, sau măcar îți dau niște indicii.
Tu alegi ce e must-have și ce e opțional - acel extra mile pe care-l parcurgi pentru starea ta de bine aliniată la aspectul fizic pe care ți-l dorești. Așadar, ce vei alege?
Calitatea produselor de îngrijire se reflectă în grija pe care o au față de așteptările noastre și în modul în care se reinventează în acest capricios domeniu al industriei cosmetice. Luxul acestor produse este oferit de prospețimea lor dar și de echilibrul între preț, calitate și grija pentru mediul înconjurator, preocuparea cea mai trendy a secolului nostru.
Produsul inovator este un balsam de păr inovator, creat de specialistul Philip Kinglsey folosit înaintea șamponului care lasă șuvițele de păr lucioase și moi ca prin magie - pe bune. Știi cum funcționează?
Dacă te numeri printre norocoşii care arată bine purtând barbă și te-ai hotărât să treci de partea bărboșilor, atunci e bine să știi ce ai de făcut pentru a o întreţine şi a-i da un aspect cât mai plăcut. Bărbații cu barbă pot fi cei mai sexy din lume, dar numai dacă știu produsele care trebuie incluse în trusa lor de îngrijire. Șamponul de barbă e unul dintre ele cu siguranță.
Din momentul în care e folosit prima oară, uleiul de barbă devine definitoriu în viața oricărui bărbos pentru că el are puterea magică de a face orice barbă să arate extraordinar în timp record. Produsul protejează barbă, calmează pielea și îți oferă și posibilitatea de a te juca cu look-ul tău.
Showing 1 to 6 of 75 (1 Pages)

QR code

Recently Viewed

No products