Pieptene de buzunar, din corn de taur, cu husă atașată Parker

(O recenzie)

130,00 lei

Pieptenul de buzunar Parker este realizat manual, din corn de taur. Vine împreună cu o husă din piele naturală.

Mai multe informatii
SKU: TGLPKRPHPC
Brand: Parker

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Acest piepten nu numai că este foarte elegant și practic, dar are și un efect anti-static asupra părului. Fiecare piepten este unic, datorită pigmentării naturale a cornului de taur.

Vine împreună cu o husă de protecție, din piele naturală.

Îți poți face un cadou special sau, de ce nu, îl poți face cadou cuiva drag.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

1 recenzie

  1. Teodor Nicoara (achiziție verificată)

    Buna ziua, in descrierea dumneavoastră apare o greșeală care nu este corectă.Asadar se afirmă că produsul este confectionat din corn de taur.. Nu este posibil pentru că taurul nu are coarne.Pentru siguranță la tauri li se taie coarnele deoarece ei sunt agresivi. Numai boii au coarne in schimb ei sunt castrați pentru a fi docili.Diferenta dintre cei doi este rolul pe care-l au: boii la muncile câmpului iar taurii la perpetuare. apare o

    In descrierea produsului nu este corectă informația că produsul este confectionat din corn de taur.Nu se poate pentru că taurul nu are coarne .La tauri se îndepărtează coarnele deoarece ei sunt agresivi și pot da fie periculoși. Boii rămân cu coarne dar aceștia sunt castrați după 10 luni. Astfel pot fi folosiți la câmp fiind docili, in timp ce taurii au rol procreator.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *