Popularitatea mustății a crescut semnificativ în ultimii ani, iar un factor important pentru aceasta este mișcarea Movember. Odată ce ai hotărât să porți mustață, este necesar să o îngrijești, altfel nu are un aspect foarte plăcut. Vrei să știi cum este mai bine să faci asta? Sunt câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi în mod regulat.
Este foarte important să știi cum să-ți ajustezi barba, pentru că o barbă ajustată corespunzător îți conferă un aspect curat și îngrijit. Ar trebui să te bărbierești imediat după ce-ai făcut un duș. În acest timp, proteinele din părul facial s-au „înmuiat” deja după ce te-ai spălat pe față. Acest lucru îți permite să te bucuri de un bărbierit mai fin.
Ai nevoie ca părul tău să fie sănătos. Femeilor le plac bărbații cu păr, și nu doar părul , ci unul care arată și miroase bine.În cele mai multe cazuri, bărbații folosesc orice șampon și în majoritatea cazurilor este cumpărat de către prietenă sau soție. Este posibil ca acel șampon să nu fie potrivit părului tău.
Tendințele în materie de tunsori bărbătești au evoluat în ultimul timp, iar frizurile sunt foarte diferite față de cele din anii trecuți. Tunsoarea pe care o alegi are un impact major asupra imaginii tale, motiv pentru care îți prezentăm câteva modele în trend în 2016.
Când vine vorba despre aranjarea părului la bărbați, tot mai mulți dintre aceștia sunt din ce în ce mai atenți și pretențioși cu modul în care își aleg tunsoarea sau își aranjează părul. Se vorbește deja de hairstyling în rândul bărbaților și asta a dus la apariția a numeroase produse de îngrijire și stilizare a părului.
Showing 1 to 5 of 42 (1 Pages)

QR code

Recently Viewed

No products