Pămătuf Semogue bursuc și mitreț SOC Taj rășină

Brand: Semogue

TGLA194

New product

350,00 lei

- +

Write a review

Pămătuf Semogue bursuc și mitreț SOC Taj rășină

Write a review

 
Comments(1)
11/11/2019

Super!

Dacă vi se pare că perii de bursuc sunt prea moi, iar cei de mistreţ prea aspri, atunci puteţi încerca acest Semogue, pentru că oferă ce este mai bun din cele două lumi.
Mânerul are forma ergonomică optimă pentru a putea fi cuprins cu degetele, iar răşina din care este confecţionat e superbă.
În ceea ce priveşte părul, Semogue au reuşit combinaţia perfectă între lungimea loftului - mai mică decât la pămătufurile ocupaţionale, şi densitatea de păr la nod - mare, ceea ce mi-aduce aminte de Simpson-uri. Părul este o mixtură în proporţii egale (50%) de mistreţ Special Grade 90% Tops şi bursuc cu două benzi, dar să vedem ce înseamnă asta. Clasificarea proprie Semogue pentru mistreţ este următoarea: 1.Premium 90% tops, 2.Best 90% tops, 3.Extra 75% tops, 4.Super 70% tops, 5.Special Grade 90% tops. Procentajul "tops" reprezintă cantitatea de fire de păr ce au aceeaşi lungime, astfel încât cu cât mai mare este procentajul, cu atât mai omogen şi compact se simte părul, pentru că vârfurile sunt la acelaşi nivel. Acest păr de mistreţ Special Grade a apărut pentru prima dată în anul 2009 la un pămătuf Semogue LE (ediţie limitată), din care s-au fabricat numai 100 de bucăţi. Dar, la dorinţa comunităţii de wet-shaveri de pe Damn Fine Shave şi, în special de pe foroafeitado.es, ceea ce la început a fost doar o ediţie limitată s-a transformat într-o nouă serie de producţie: Semogue Owners Club. Special Grade este la fel de moale şi are aceeaşi "coloană vertebrală" ca şi Premium, ambele categorii având fanii lor, atât doar că Special Grade se foloseşte numai la SOC. Pentru bursuci, clasificarea proprie Semogue este: Pure, Best, Silvertip and Finest (cu două benzi), deci părul acestui pămătuf în amestec cu mistreţ este Finest Badger. Pe faţă, acest SOC Taj se simte perfect: este foarte soft, dar datorită densităţii de păr, nu se împrăştie şi produce şi exfolierea tenului. Pămătuful se poate utiliza atât la spumarea pe faţă, cât şi în bol; în mod similar, se poate folosi atât cu cremă, dar se încarcă foarte bine şi dintr-un puc de săpun tare. Construcţia este solidă, nu îmi aduc aminte să fi pierdut vreun fir de păr de când îl folosesc.
Singurul neajuns al acestui Semogue pe care îl văd eu este preţul, dar dacă nu vi se pare mare, atunci merită.

  • Was this comment useful to you?
  • (0) (0)

Recently Viewed

30 Other products in the same category

Customers who bought this product also bought:

QR code