Set After Shave Razorock The Stallion și Săpun de Bărbierit Cremos The Stallion

155,00 lei

Set Razo Rock The Stallion – Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale.

Mai multe informatii
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Setul conține:

1. Săpunul de bărbierit Razo Rock The Stallion

Acesta are un parfum spectaculos și masculin. Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și comfortabil. Acest săpun a fost creat pentru Anthony Esposito. Îl poți vedea în video-ul următor cu un review:

https://youtu.be/whKauEJy7Uw

Pentru mai multe detalii despre săpun poți vedea un articol aici.

Gramaj: 150 ml

2. After shave Razo Rock The Stallion

The Stallion este inspirat de parfumul Aqua di Parma cu o aromă intensă masculină.Parfumul after shave-ului combină aroma de citrice cu aroma de lemn,piele și coriandru.

Gramaj: 100 ml

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set After Shave Razorock The Stallion și Săpun de Bărbierit Cremos The Stallion”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *