Aparat de ras Rockwell 2C White Chrome

(O recenzie)

199,00 lei

Folosind acest aparat, îmbunătățești aspectul pielii, oprești apariția deșeurilor din plastic și economisești. Aparatul de ras Rockwell 2C este perfect pentru începători.

Mai multe informatii

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
Rockwell logo

Utilizarea acestui aparat face imposibilă tăierea.

Realizat din aliaje cromate premium high-end cu un finisaj alb stylish.

Precizia aparatului te va face să îl alegi de fiecare dată.

Dimensiunea și greutatea sunt perfecte pentru un bărbierit intuitiv.

Brand

Rockwell

Rockwell Razors s-a născut din convingerea că lumea are nevoie de o alternativă reală la aparatele de ras de unică folosință intens folosite. Într-o lume dominată impermanență și gândire pe termen scurt, construim o familie de clienți care gândesc diferit.
Rockwell logo

1 recenzie

  1. tibiurkon (achiziție verificată)

    Un aparat foarte bun

    Am achiziționat acest aparat împreună cu încă câteva produse făcând astfel un kit de începător puțin diferit de cel prezentat în oferta domnilor de la Groom Lab.
    Kitul format este alcătuit din aparatul Rockwell 2C White Chrome, suport pt pamatuf și aparat de ras Rockwell, pamatuf RazoRock Bruce, săpun de barbierit Razorock xXx și un pachet de lame de ras Astra Superior Platinum. Toate produsele le-am stabilit în urma citirii review-urilor postate de alți cumpărători.
    Venind de pe aparate multi-lama cu mânere din plastic, mult mai ușoare, mi-a fost puțin peste mână la început, aparatul Rockwell fiind mai greu și în prima fază mai greu de mânuit. După câteva etape de bărbierit am găsit poziția optima și am început sa obțin un rezultat din ce în ce mai bun. Tine totul de obișnuință.
    Aparatul 2C vine în pachet cu o singură placă, mărimea 1-3 și un pachet de lame Rockwell. Am cumpărat separat și suportul original Rockwell, cel cu tija verticală și talpa de așezare pt aparat și pamatuf. Ambele sunt varianta white chrome. Finisajele sunt de înaltă calitate, arată foarte bine împreună. Îmi plac foarte mult.
    L-am folosit la început cu placa pe mărimea 1 ulterior am trecut la 3. Voi achiziționa și o placa mărimea 2-4 având astfel 4 grade de reglaj ale înclinației lamei. Pt mine deocamdată vor fi suficiente.
    În concluzie aparatul este foarte bun. Ulterior, după puțin „antrenament”, m-am obișnuit și cu greutatea. Nu mai apăs, îl las să alunece pe obraz cu propria greutate și prinzând și înclinația optimă își face treaba foarte bine. Bineînțeles este important ca lama sa fie bine ascuțită și sa fie schimbată suficient de des astfel eviți sa apeși și totodată sa te tai.
    Recomand 2C-ul care chiar dacă este o varianta mai ieftină o consider suficient de bună pt început. Pe viitor poate voi încerca și altele.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *