Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
Ce-nu-poate-să-îți-spună-Wikipedia-despre-îngrijirea-pielii
Ce-nu-poate-să-îți-spună-Wikipedia-despre-îngrijirea-pielii

Ce nu poate să îți spună Wikipedia despre îngrijirea pielii

Ce nu poate să îți spună Wikipedia despre îngrijirea pielii

Bărbații nu acordă atenția necesară pielii lor. Pe lângă reglarea temperaturii corpului și protejarea fiecărui organ, pielea are funcția de depozitare a apei și a vitaminelor esențiale.

Dacă tocmai ai avut o revelație în legătură cu importanța pielii tale, aici ai câteva sfaturi pentru îngrijirea acesteia.

Curățare

Recunoaște, credeai că este îndeajuns un săpun pentru a-ți menține fața curată. În timp ce un săpun obișnuit poate îndeparta din murdărie, acesta îți va lăsa pielea uscată. Dacă ai impresia că pielea uscată este acceptabilă, îți vei schimba părerea când vei afla că te vei alege cu riduri și aspect îmbătrânit.

Pentru a evita această situație nedorită, caută o soluție blândă pentru curățarea tenului. Va curăța impuritățile, și va elibera porii de uleiul acumulat.

Aceasta este Loțiunea curățate ten Baxter of California fără parfum cu derivate din nucă de cocos ce curăță fața fără a usca pielea, lăsând pielea curată și reîmprospătată. O poți comanda din magazinul online The Groom Lab.

Exfoliere

Pasul următor curățării, pentru a avea o piele sănătoasă, este exfolierea. Pe scurt, exfolierea este procesul simplu de a înlătura celulele moarte de la suprafața pielii pentru a lăsa loc celulelor noi.

Hidratează

Bărbații au nevoie de hidratare mai mult decât femeile. Pe lângă activitățile fizice dure, bărbații nu își îngrijesc pielea până nu apar probleme. Astfel, pielea nu este hidratată corespunzător pentru mult timp.

În magazinul online The Groom Lab găsești crema hidratantă fără ulei și parfum Baxter of California cu aloe vera, ceai verde și mușețel.

Cea mai simplă metodă pentru rezolvarea acestei probleme este de a aplica o cantitate generoasă de cremă, pentru a păstra pielea netedă. Vei uita de iritațiile pielii din timpul bărbieritului. Caută produse care conțin unt de shea, glicerină, vaselină și vitamina E.

Folosește protecție solară

Păstrând mereu un flacon de cremă cu protecție solară poate fi benefic. Protecția solară nu va permite razelor UVA și UVB să-ți producă arsuri, iritații, dezhidratare, linii fine și cancer de piele. Dacă nu vrei să ai de suferit de pe urma acestor probleme care pot fi evitate, folosește protecție solară zilnic.

Bea multă apă

Pe cât de simplu poate părea, acest pas este crucial pentru a-ți mentine pielea sănătoasă și hidratată. Aceasta ta îți va mulțumi pentru efortul tău de a bea opt pahare cu apă pe zi.

Mănâncă sănătos

Pielea ta va reflecta starea ta generală de sănătate, chiar dacă ai grijă de aceasta la suprafață. Unul dintre pașii benefici pentru sănătatea ta și a pielii tale ar fi evitarea grăsimilor și a zahărului în alimentație, și consumul de fibre.

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

  • (5 recenzii)
    3,60 lei
  • 4,50 lei
  • (6 recenzii)
    9,50 lei
  • (3 recenzii)
    7,00 lei
  • (3 recenzii)
    4,90 lei
  • (3 recenzii)
    18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL